פתיחת ביג גלילות, צילום שרון יונתן
פתיחת ביג גלילות, צילום שרון יונתן

תתחדשו: נפתח מתחם ביג פאשן גלילות | צפו בסרטון

מדובר בשטח מסחרי של יותר מ- 40 אלף מ"ר שיכלול למעלה מ- 180 חנויות, רשתות ומסעדות

פורסם בתאריך: 27.2.25 14:43

לידיעת חובבי הקניות: ביג פאשן גלילות נפתח היום בצמוד לסינמה סיטי ברובע העשירי של רמת השרון. במתחם חנויות הדגל של מיטב המותגים – מקומיים ובינלאומיים, ומתחם הסעדה וקולינריה. מדובר בשטח מסחרי של יותר מ- 40 אלף מ"ר שיכלול למעלה מ- 180 חנויות, רשתות ומסעדות.

במתחם גם חנות טכנולוגית מפתיעה של מותג רכב חשמלי ידוע. בתחילת ינואר השנה חתם איציק רוכברגר, ראש עיריית רמת השרון, שבתחומה נמצא מתחם גלילות, על טופס האכלוס לשטחים המסחריים. בהמשך השנה אמור להתאכלס גם מגדל משרדים, הממוקם מעל הביג פאשן ויכלול 43 קומות ו- 71,000 מטרים של משרדים. בשנה הבאה יחנך ברובע העשירי קמפוס של חברת האנרגיה הסולארית סולאראדג'.

רוכברגר אמר לאחר החתימה על היתר האכלוס: "מבחינתי זו סגירת מעגל מרגשת, התחלתי את תהליך התכנון של הרובע העשירי בקדנציה הראשונה שלי ואני משלים אותו כראש עיר בקדנציה הנוכחית. הרובע העשירי וביג הם בשורה כלכלית מדהימה לרמת השרון ויהווה את צינור החמצן לעיר בשנים הקרובות. מברך ומאחל בהצלחה לחברת ביג ולכלל בעלי העסקים במתחם".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר