גופה במצב של ריקבון ברחוב הס בהרצליה, צילום זק"א
גופה במצב של ריקבון ברחוב הס בהרצליה, צילום זק"א

25 מיקרים בתוך חודש: גופת גבר במצב של ריקבון אותרה בדירה בהרצליה

שוב זה קורה: גופת גבר בן 71 אותרה במצב של ריקבון בדירה בהרצליה. בזק"א מעדכנים: מאז תחילת החודש היו כ-25 מיקרים כאלה בארץ

פורסם בתאריך: 2.7.25 09:18

שוב זה קורה: גופת גבר כבן 71 אותרה במצב ריקבון מתקדם בדירה בעיר הרצליה. מתנדבי זק"א הוזעקו אתמול בשעות הערב לרחוב הס בעיר הרצליה בעקבות דיווח על איתור גופת גבר בדירה בעיר במצב ריקבון.

ראש צוות הרצליה בזק"א, ערן קוזחי, והמתנדב בן אלמלם מצוות הרצליה שטיפלו בזירה, ציינו: מוקד זק"א (1223) הזניק אותנו לרחוב הס בעיר הרצליה למקרה של גופה במצב של ריקבון. מדובר בגבר כבן 71 שחי בגפו ואותר ללא רוח חיים במצב של ריקבון מתקדם. בסיוע מתנדבים נוספים סייענו לחוקרי המז"פ שפעלו במקום ואספנו את הממצאים הרבים שנותרו בזירה. הגופה הועברה להמשך טיפול ובירור במכון הלאומי לרפואה משפטית.

ישראל חסיד, דובר זק"א, הוסיף: "בחודש האחרון טופלו ברחבי הארץ למעלה מ-25 מקרי גופות במצב של ריקבון. אל תיהיו אדישים לקשישים! שיחת טלפון ושמירה על קשר עם קשישים וגלמודים מצילה חיים. יש לנו מספיק עבודה".

תגובות

2 תגובות
2 תגובות
  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    הבעיה היא שבעירייה אין אם מי לדבר.

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר