סמ"ר עידו ברוך ז"ל עם אמו עינב, צילום פרטי
סמ"ר עידו ברוך ז"ל עם אמו עינב, צילום פרטי

סמ"ר עידו ברוך, שהיה דיג'יי מוכשר, נהרג בפעילות מבצעית. אמו תתקלט במסיבה בהרצליה

עידו ז"ל, שנהרג בפעילות מבצעית בשומרון, אהב מוסיקה ותיקלט באירועים רבים בהתנדבות. מאז שנהרג ממשיכה אמו את דרכו והיום היא מגיעה למסיבת נשים בהרצליה

פורסם בתאריך: 29.10.25 11:58

המסיבה של עידו: סמ"ר עידו ברוך ז"ל, די.ג'יי מחונן, נהרג בפעילות מבצעית. כעת אמו עינב ממשיכה את דרכו ותתקלט במסיבה לנשות הרצליה. עידו ז"ל, לוחם בסיירת גבעתי מחדרה, נהרג בתאריך 11.10.22, בפעילות מבצעית סמוך ליישוב שבי שומרון.

סמ"ר עידו ברוך ז"ל עם אמו עינב, צילום פרטי

סמ"ר עידו ברוך ז"ל עם אמו עינב, צילום פרטי

עידו היה די.ג'יי מחונן שאהב מוסיקה וניגן במסיבות רבות בהתנדבות, למען מטרות שונות, שהידועה בהן היא מסיבת בת מצווה לילדה שידה לא הייתה משגת. אחרי שנהרג, החליטה אמו עינב להמשיך את דרכו והפכה לדי.ג'יי שמתקלטת במסיבות. עינב תגיע להרצליה ותקיים מסיבת נשים עם המוסיקה שעידו כל כך אהב. המסיבה תתקיים היום, יום רביעי, 29.10, בשעה 20:00, במרכז קהילתי נחלת עדה, רח' אלפסי 1 הרצליה.

מחיר כניסה 50 ש"ח, כולל שתייה ונשנושים. ניתן לרכוש כרטיס באתר: https://bit.ly/4qr0WOb

"עידו היה ילד חייכן ומצחיק, מתעניין בסביבה, ואהב לעזור לזולת", אמרה עינב. "הוא אהב מוזיקה והיה די.ג'יי מחונן. אחת מדרכינו לשמר את זכרו היא באמצעות המוזיקה שאותה כל כך אהב והייתה חלק מרכזי בחייו. אני מזמינה את נשות הרצליה והסביבה למסיבה ססגונית, שמחה ומהנה שתמשיך את המורשת של עידו".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר