התלמידים בשז"ר עם בנדנות, צילום דוברות העירייה
התלמידים בשז"ר עם בנדנות, צילום דוברות העירייה

שיעור לחיים: המחווה המרגשת של תלמידי כיתה ו' לחברתם שהחלימה מסרטן

כל תלמידי כיתה ו' 3 בבית ספר שז"ר הגיעו ללימודים חבושים בבנדנות, כדי להזדהות עם בת כיתתם הגיבורה שחזרה לספסל הלימודים

פורסם בתאריך: 25.6.26 13:53

המחווה המרגשת לחברה לכיתה: תלמידי כיתה ו' 3 בבית ספר שז"ר בהרצליה הגיעו לכיתה עם בנדנות כאות הזדהות עם חברתם לכיתה שמחלימה מסרטן.

בכיתה ו' 3 בבית ספר שז"ר בהרצליה לומדת ילדה גיבורה שנלחמה בסרטן וניצחה את המחלה. אבל עדיין לא צמח לה בחזרה כל השיער והיא מגיעה עם פאה ובנדנה לבית הספר כל יום מאז שחזרה לספסל הלימודים. לא כל הילדים בביה"ס מכירים את סיפור הגבורה שלה ועלו לא מעט שאלות. אז אחרי שיח ממוקד ומרתק בינה, יחד עם מנהלת ויועצת ביה"ס, לבין התלמידים, הלוק שבחרה הפך להיות קצת יותר מובן לכולם ופחות שונה בעין.

 

כמחוות חברות וערבות הדדית מרגשת, הגיעו כל תלמידי כיתה ו' 3 אתמול עם בנדנה לבית הספר כאות הזדהות ועם המון אהבה לחברתם לכיתה.

ראש העיר, יריב פישר, אמר: "כמה מרגשת המחווה היפה של תלמידי הכיתה כלפי חברתם. זהו מעשה ערכי-חינוכי מהמעלה הראשונה, שהעיר הרצליה כל כך מזוהה איתו, שרואה את האחר, קשוב לו, מכיל, ומגלה ערבות הדדית וסולידריות".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר