שיפוץ האודיטוריום בתיכון "היובל"
שיפוץ האודיטוריום בתיכון "היובל"

תתחדשו: אודיטוריום נבנה בתיכון "היובל"

המבנה הפתוח בכניסה לבית הספר עבר שיפוץ מקיף והוא כעת חלל סגור וממוזג. "לילדים מחכה הפתעה נעימה"

פורסם בתאריך: 9.8.17 21:02

בפתיחת שנת הלימודים הקרובה תלמידי תיכון "היובל" בהרצליה יופתעו לגלות מבנה אודיטוריום חדש בכניסה לבית הספר במקום המבנה הפתוח שהיו רגילים לשבת בו בהפסקות.

הקיץ נערכים שיפוצים בתיכון "היובל", לאחר שהעירייה נענתה לבקשת בית הספר ומשקיעה 350 אלף שקלים בסגירת המבואה והפיכתה לאודיטוריום, מיזוגו והתאמתו לפעילות שכבתית. בנוסף, שירותי הבנים בבית הספר עוברים שיפוץ בעלות של 120 אלף שקלים.

לדברי יו"ר ועד ההורים בבית הספר, דני מאן, הדרישה לשיפוץ המבואה בכניסה לבית הספר עלתה כבר בקיץ שעבר בפגישה עם ראש עיריית הרצליה משה פדלון, אך היא ירדה מהפרק לאור הסתייגויות שונות. לפני כחודשיים פנה שוב ועד הורי התיכון למנכ"ל העירייה יהודה בן עזרא ולמנהל אגף שאיפ"ה בעירייה רוני גאון, בבקשה לבצע את השיפוץ, ולאחרונה החלו העבודות.

"כשנכנסים לבית הספר נתקלים בחלל אשר נראה כמו אמפי מאבן. זהו מקום המכיל כ-200 איש בו הילדים נהנים לשבת והוא משמש לפעילויות שונות בבית הספר, הרצאות וכדומה, אך מכיוון שנמצא בכניסה לבית הספר, זהו אינו מתחם שנוח ללמוד בו – הוא לא ממוזג ומשום שהוא נמצא בכניסה לתיכון, כל הזמן עוברים בו אנשים שנכנסים למקום ומסיטים את הקשב", מתאר מאן.

"ביקשנו לסגור ולמזג את המקום. בנוסף, יותקן במקום ציוד טכנולוגי, באמצעותו ניתן יהיה לקיים הקרנות וכדומה. ביום-יום ובהפסקות יוכלו הילדים לשבת באודיטוריום ולא יהיה שום הבדל ביחס לפונקציה הקודמת שלו, מלבד עניין הנראות. כאשר הילדים נכנסים לבית הספר הם רגילים לראות חלל פתוח וב-1 בספטמבר הם יכנסו ויראו קיר. חלק מהקירות באודיטוריום החדש באמת עשויים מזכוכית, כדי שזה ירגיש נחמד יותר, אבל בכל מקרה מחכה להם הפתעה נעימה".

תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר