מתחם הפוד טראקס הפופולרי של קיבוץ גליל ים, ממשיך להתחדש ולהתעדכן, ולאחרונה הוצבה במקום עגלת אוכל חדשה של "אוסטין כריכי בשר".
ראשיתו של המתחם הייתה בעגלת האוכל של ההמבורגר "הצרפתי" לפני מספר שנים. לאחר תקופה מסוימת עברה העגלה למיקום אחר ליד שער הקיבוץ והמקום עבר שיפוץ יסודי והתאמה למתחם פוד טראקס מודרני ואיכותי. גם לאחר שחזרו העגלות למתחם החדש, בקיבוץ דואגים כל הזמן לשפר ולחדש ולאחרונה רוצפה הרחבה באבנים משתלבות, נפרסה רשת צל איכותית ומספר השולחנות גדל בהתאם. המתחם הפך בשנתיים האחרונות למוקד בילוי קולינרי אזורי עם פוד טראקס מגוונות, אווירה משפחתית ורבים מקרב תושבי הרצליה והאזור פוקדים אותו מדי יום, כאשר בשעות הערב המקום מלא עד אפס מקום.

עגלת האוכל החדשה של אוסטין במתחם בגליל ים, צילום שרון יונתן
ביחד עם ההמבורגר "הצרפתי" הגיעו למקום המחודש גם שתי עגלות נוספות – "לוניו פיש אנד צ’יפס" המגישה מנות דגים בריטיות מחומרי גלם טריים ואיכותיים ו"נונה פורטונה" – אוכל איטלקי מסורתי. לאחרונה, כאמור, הצטרפה אליהם עגלת אוכל רביעית, כאשר לאחר הצלחת הסניף הראשון ביקום, מגיעים כעת הכריכים המפורסמים של "אוסטין" גם לגליל ים עם תפריט מוקפד שמביא שילובים מקוריים של בשרים מעושנים בכריכים, גבינות מותכות, ירקות טריים וממרחים מיוחדים (56-66 ש"ח). לצד הכריכים, תמצאו גם סלטים מרעננים (44 ש"ח) ותוספות כמו תפוח אדמה מדורה עם שמנת, שמקפיצים את הארוחה לרמה אחרת (19 ש"ח).
במהלך סופי השבוע, מתווספות לאווירה גם משאיות פופ‑אפ אהובות: "החומוס של גליה", שמגישה חומוס טרי וג’חנון חם וטרי מוגש מעתה גם בשישי וגם בשבת, "המגפה הירוקה" עם קינוחי פיסטוק מקוריים מבית היוצר של אוהד ראוך ו"משאית האוכל של חנן" עם אוכל דרוזי אותנטי.
ב – 11 בספטמבר תיפתח במתחם עגלת קפה חדשה בשם "ביסלה" שתעבוד גם כפופ אפ בימים חמישי שישי ושבת.
המתחם ממוקם בכניסה לקיבוץ גליל ים (שמאלה בכיכר שלפני שער הקיבוץ) עם חנייה צמודה ופתוח לקהל הרחב במהלך השבוע: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00-22:00 ובימי שישי ושבת בין השעות 9:00-23:00.





נירה
מה עם מענה לצליאקים?