נדב ושירלי גיא
נדב ושירלי גיא

ערב סטנד אפ מיוחד יתקיים למען מימון טיפול להצלת נדב גיא: "כל יום הוא מרוץ"

נדב גיא מתמודד כבר שש שנים עם סרטן המעי. באחרונה חלה התדרדרות במצבו ותקוותו היחידה היא השתתפות במחקר קליני בחו"ל. שורה של אמנים נרתמו לערב מיוחד

פורסם בתאריך: 2.5.25 07:01

ערב סטנד אפ מיוחד במטרה לסייע לנדב: נדב גיא, תושב פתח תקווה בן 43, מתמודד עם סרטן המעי למעלה משש שנים. נדב עבר אינספור ניתוחים, טיפולים כימותרפיים וטיפולים ביולוגיים, הקרנות ועוד. אך למרות הטיפולים, באחרונה מצבו התדרדר ותקוותו היחידה היא השתתפות במחקר קליני בחו"ל. בינתיים הוא צורך תרופות יקרות מחוץ לסל הבריאות, שגם מחירן מגיע לעשרות אלפי שקלים.

באחרונה החליטה משפחתו להפיק אירוע התרמה שכל הכנסותיו יועברו לקרן שפתחה עמותת חברים לרפואה, עמותה אשדר מגייסת עבורו מימון לטיפול היקר שדרוש לו בדחיפות. אשתו, שירלי גיא, מספרת: "כל יום הוא מרוץ והלב לא מפסיק לדפוק. הימים האחרונים לא פשוטים בכלל. נדב עדיין מתאושש מאשפוז נוסף. כל בדיקה, כל שיחה עם הרופא, מרגישה כמו קרב על עוד קצת זמן. אבל במקביל יש לנו מטרה גדולה: להביא את נדב לטיפול שיכול להציל אותו. ויש לנו גם תקווה ענקית בזכות הרבה אנשים טובים שתומכים ועוזרים. אירוע ההתרמה שהחלטנו להפיק מוקדש לדבר הכי יקר שיש – חיים. זה לא "עוד מופע". זה לא "עוד ערב". זו קרן אור בתוך המלחמה הכי קשה שחווינו. כל מי שרוכש כרטיס נותן לנו תקווה ואמונה, ועוזר לנו לא לוותר".

נדב גיא, צילום פרטי

נדב גיא, צילום פרטי

שירלי ציינה גם את התגייסותה של עיריית פתח תקווה בהובלת ראש העירייה רמי גרינברג, לתמוך במופע. "ראש העיר והצוות הנפלא של העירייה והתאטרון התגייסו לעזרתנו במהירות ובנדיבות. לא מובן מאליו, ואנחנו מעריכים זאת מקרב לב", היא מציינת בהתרגשות ובתקווה.

גם הסטנדאפיסטים ואנשי הפקת האירוע נרתמו לסייע בהתנדבות להצלחת האירוע – אף שלא הכירו את נדב, אלא רק שמעו על תרומתו הרבה לביטחון ישראל, צניעותו ואצילותו.

אירוע "צוחקים למען נדב" – מרתון סטנדאפ מלא באהבה ותקווה יתקיים ב-20.5.2025 בשעה 20:00 באולם "המסילה", פתח תקווה. באירוע ישתתפו מני מלכה, ערן גונן, עופר חזון, עומר בורשטיין, יוסיאל נאמן ואמיר הורוביץ

מחיר כרטיס: 120 ש"ח.

לרכישת כרטיסים בצורה פשוטה ונוחה:
https://www.goshow.co.il/show/19064/49451

כל ההכנסות קודש למימון טיפול מציל חיים לנדב.
מספר המקומות מוגבל – כל הקודם זוכה.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר