מסיקה דגים
"אנחנו מבטיחים איכות, שירות אדיב ואספקה טרייה יום-יום"
שם העסק: מסיקה דגים
שנת הקמה: 1970
האנשים שמאחורי העסק: עסק משפחתי של שלושה דורות.
על העסק: "דגים טריים ומעדנייה לדגים מלוחים. אנחנו מבטיחים טריות ואיכות, שירות אדיב ואספקה טרייה יום-יום. הכל טריות ואיכות כבר 50 שנה".
איך התחלנו: "אבא התחיל את העסק ואנחנו ממשיכים אותו עד היום".
מה הקורונה לימדה אותנו: "כמו שהיא לימדה את כולם – להעריך את מה שיש לנו".
ליצירת קשר: כתובת: סוקולוב 20, פינת רופין 1, הרצליה. טלפון: 052-886-2896
מסעדת צארום
"האוכל נעשה באהבה, תוך מקצועיות רבה וזיקה לעדה התימנית"
שם העסק: מסעדת צארום
שנת הקמה: 1974
האנשים שמאחורי העסק: אשר צארום (56) ושני בניו.
על העסק: "מסעדה ביתית של פעם שמביאה אליכם אוכל אותנטי וטרי. במנות השונות תמצאו בשרים על האש, פיתות תימניות, מרקים תימניים, סלטים ועוד. האוכל נעשה באהבה תוך מקצועיות רבה וזיקה לעדה התימנית, ויש לנו שפע של לקוחות מאזור השרון ותל אביב שמגיעים במיוחד כדי לטעום את הטעם האהוב".
איך התחלנו: את העסק הקימו ב-1974 שני הוריו של אשר, יחיאל ושושנה צארום. תחילה המסעדה מכרה רק מלאווחים, אך ב-1989 השתדרגה והחלה למכור מאכלים נוספים.
מה הקורונה לימדה אותנו: "הרגשתי שאני בשיא הנסיקה וזה הוריד אותי למטה. לקחתי את הזמן לחשב מסלול מחדש ולחכות עד שיעבור זעם. כשהתקופה תיגמר אני מתכוון לצאת במיזמים נוספים".
ליצירת קשר: כתובת: רחוב ברל כצנלסון 25, הרצליה. אתר: https://www.rol.co.il/restaurant/tzarum
מעוניינים להופיע במדור? שלחו מייל- [email protected]
הצטרפו לערוץ הטלגרם של צומת השרון הרצליה
תגובות