צילום מאחת המכביות הקודמות, צילום ארכיון המכביה באדיבות דוברות העירייה
צילום מאחת המכביות הקודמות, צילום ארכיון המכביה באדיבות דוברות העירייה

ספורט והמסיבה המסורתית: לראשונה תהיה הרצליה חלק מאירוח המכביה

בהרצליה יתקיימו מגוון תחרויות, בהן, מרוץ Maccabi Run, כדורעף חופים, כדורגל חופים, כדורגל, גלישה ועוד

פורסם בתאריך: 26.3.25 08:27

לראשונה: הרצליה תהיה חלק נכבד מאירוח משחקי המכביה 2025 שיתקיימו בחודש יולי הקרוב. בכך מצטרפת הרצליה לשורה של ערים מרכזיות שיארחו את המכביה, בהן ירושלים, תל אביב, חיפה, חדרה, רעננה ודליית אל כרמל.

בהרצליה יתקיימו מגוון משחקים ותחרויות, בדגש על ענפי ספורט שיבליטו את חופי הים היפים של העיר: מרוץ Maccabi Run, כדורעף חופים, כדורעף, טניס חופים, כדורגל חופים, כדורגל, גלישה, קט-רגל, כדוריד, כדורסל ובדמינטון.

הרצליה תתמקד באירוח ספורטאי ה-Masters (גילי 35 ומעלה) שילונו בבתי המלון בעיר ויקיימו בה פעילויות תרבות ופנאי, כשבשיאן מסיבת המאסטרס המסורתית אליה יוזמנו גם תושבות ותושבי העיר.

ראש העירייה, יריב פישר, אמר: "אנו גאים לארח לראשונה את משחקי המכביה 2025. שיתוף הפעולה בין המכביה להרצליה יביא אלינו אלפי ספורטאים, מלווים, תיירים, קהל מקומי וקהל מבקרים, שיחזקו את בתי העסק המקומיים, את חופי הים, המלונות, מרכזי הבילוי, הספורט, התרבות והפנאי. המכביה היא פלטפורמה שמעצימה את חוויית העיר כולה – התושבות והתושבים יהיו מעורבים במשחקים ובאירועים הנלווים ומבחנתנו הם יהוו נדבך מרכזי סביב המכביה. כולי תקווה שעד שריקת הפתיחה – נראה את כל החטופות והחטופים שלנו בבית".

סגן ראש העירייה, מחזיק תיק הספורט, עופר לוי: "הרצליה מארחת את משחקי המכביה 2025, כבוד וגאווה שנבחרנו להיות בין שלוש הערים המרכזיות והמשמעותיות באירוח המכביה. העיר הרצליה חרטה על דיגלה את קידום העיסוק בספורט כדרך חיים, חינוך למצוינות והשגיות בספורט תוך כדי חינוך לערכי ההגינות, השוויון, כיבוד האחר ועיצוב הספורטאי לאדם בעל כישורים אישיים וחברתיים גבוהים. תושבות ותושבי העיר יוכלו ליהנות מחגיגה ספורטיבית עם פעילויות רבות לקהילה. אני מזמין את כולם לעקוב, להגיע, לעודד ולקחת חלק פעיל בתקופת משחקי המכביה בעיר. נמשיך להביא, להפיק ולקדם אירועי ספורט בעיר".

המכביה הוא אירוע הספורט היהודי הגדול בעולם שמתרחש אחת לארבע שנים. המכביה תתקיים השנה בין התאריכים 22-8 ביולי, בהשתתפות כ-10,000 ספורטאיות וספורטאים שיגיעו מ-80 מדינות ויתחרו ב-44 ענפי ספורט שונים ברחבי הארץ. המכביה הוא אירוע לאומי בעל משמעות היסטורית גדולה לעם היהודי, אשר מפגישה ומחברת בין יהודי התפוצות.

 

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר