הבטיחו לנו ימים חמים במיוחד – וקיימו. ומה יותר טוב מגלידה קרה ביום חם כדי להתרענן. בהרצליה תוכלו למצוא לא מעט גלידריות בהן ניתן למצוא מגוון טעמים רחב, ובין השאר גם גלידות לטבעונים, גלידות בלי סוכר וגם פרוזן יוגורט למי שנתקף נוסטלגיה. עכשיו רק צריך לבחור מה אוהבים.
גולדה, כיכר דה שליט, חבצלת השרון 37
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי מ-9:00 בבוקר עד 23:00, ובשישי-שבת מ-9:00 בבוקר עד חצות.
כמה זמן קיימת: חמישה חודשים.
המוטו: "שירות לפני הכל, טעם טוב, אווירה טובה ואסתטיקה וניקיון", אומר הבעלים רמי טבח.
כמה טעמים: 28 טעמים.
המלצת הבית: שוקולד חלב וקרם בייגלה מלוח – טעם מלוח מתוק, אחד המבוקשים בגלידריה; קינדר בואנו – שוקולד עם וופלים ואגוזים בטעם כמו שילדים אוהבים; שוקולד מריר ללא חלב – 70 אחוז חמאת קקאו ו-30 אחוז מים, וטעים כמו ואפילו יותר מהשוקולד הבלגי.
מחיר: 17 שקלים לכדור, אפשר לבקש שני טעמים בכדור אחד.
חוץ מגלידה: יש גם וופל בלגי, יוגורטים עם מגוון תוספות, קרפ, מילקשייק וקפה.
גלידריה סיציליאנית, אריה שנקר 14
שעות פתיחה: כל יום, כולל שישי ושבת, מהשעה 11:00 ועד חצות.
כמה זמן קיימת: 19 שנים.
המוטו: "בית של מתוק באווירה איטלקית", אומרת הבעלים קרן ארביב.
כמה טעמים: 50 טעמים, שמשתנים בהתאם לעונות וטעמים קלאסיים.
המלצת הבית: וניל מדגסקר הפופולרי שמיוצר על בסיס מקלות וניל שמגיעים היישר מאיטליה; גלידת שוקולד 70 אחוז קקאו; פסטציו סיצליאנו – הפיסטוק הכי טהור שיש שמיובא מאיטליה. הגלידות במקום הן דלות קלוריות ושומן: 4.5 אחוזי שומן, ובין 150 ל-200 קלוריות למנה קטנה.
מחיר: מנה של שני טעמים קטנים 17 שקלים. חצי קילו ב-49 שקלים וקילו ב-89 שקלים.
חוץ מגלידה: יש במקום גם תפריט ענק של קינוחים שמכינה הקונדיטורית ענבר אטיס.
וניליה, בקומה הראשונה בקניון שבעת הכוכבים
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי מ-10:00 עד 21:30, שישי מ-9:30 עד 15:00 (בקיץ), שבת מ-10:30 עד 22:30.
כמה זמן קיימת: שלושה חודשים.
המוטו: "גלידה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל מלאכותיים", אומר הבעלים עידו בלנק.
כמה טעמים: 36 טעמים בכל רגע נתון. יש במקום גלידות טבעוניות, גלידות ללא סוכר וגם גביעים ללא גלוטן.
המלצת הבית: הכי פופולרי הוא תותים בשמנת, גלידה עם מרקם אחיד וחלק, קטיפתי וקרמי; גלידת באצ'ו – גלידת שוקולד על בסיס אגוזי לוז במתיקות עדינה; גלידת חמאת בוטנים – גלידה טבעונית על בסיס חמאת בוטנים, בננות בשלות ושוקולד מריר מומס; סורבה שוקולד – 60 אחוז מוצקי קקאו ומים.
מחיר: מנת ילדים עם שני טעמים עולה 12 שקלים, מנה קטנה של שני טעמים (כמות הגלידה כפולה ממנת ילדים) – 16 שקלים, מנה רגילה עם עד ארבעה טעמים לבחירה – 21 שקלים, מנה גדולה עם עד חמישה טעמים לבחירה – 27 שקלים. יש גם 1/2 קילו – 48 שקלים, 3/4 קילו – 68 שקלים, וקילו – 88 שקלים.
חוץ מגלידה: וופל בלגי, מילקשייקים, אפוגטו (גלידה ששופכים עליה קפה).
דלי קרים, בן גוריון 25
שעות פתיחה: כל יום משעה 12:00 בצהריים עד חצות, כולל שישי ושבת.
כמה זמן קיימת: 20 שנה.
המוטו: "להפתיע כל טעם מחדש", אומר הבעלים מני יוסף.
כמה טעמים: 33 טעמים, בהם גם גלידות בלי סוכר וגלידות טבעוניות.
המלצת הבית: קרמל מלוח הוא אחד הטעמים הפופולרים – נגיעות קרמל עם גרגירי מלח גסים; לוטוס – עם תוספת עוגיות לוטוס; וסניקרס – עם בוטנים, קרמל ושבבים של שוקולד חלב.
מחיר: 16 שקלים לכדור בשני טעמים וציפוי שוקולד או סוכריות בחינם.
חוץ מגלידה: וופל בלגי, גלידה אמריקאית, שייקים ופרוזן יוגורט.
ד"ר לק, סוקולוב 32
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי מ-9:00 בבוקר ועד חצות. שישי מ-9:00 בבוקר ועד כניסת השבת. בשבת מצאת השבת ועד חצות.
כמה זמן קיימת: 15 שנה.
המוטו: "שירות וחיוך", אומר הבעלים רונן מסילתי
כמה טעמים: 35 טעמים.
המלצת הבית: קפוצ'ינו – טעם מוקה עם נגיעות של שוקולד; וניל נוגט – וניל עם חתיכות ענקיות של שוקולד שמזכיר מקופלת; וקינדר – שכבת שוקולד ושכבת וניל, גלידה שנראית ממש כמו השוקולד של קינדר.
מחיר: מנת ילדים בעשרה שקלים, 15 שקלים לכדור (אפשר לבקש שני טעמים בכדור). 79 שקלים לק"ג.
חוץ מגלידה: לימונענע, שייקים, קרפים, פרוזן יוגורט, יוגורט, טוסטים, קפה של יוליוס.
- מזמינים אתכם להצטרף לקבוצת העדכונים של צומת השרון הרצליה בוואטסאפ באמצעות הקישור כאן.
תגובות