טלי גיל קמיר והבאחש

מתכון טעים לסופ"ש: באחש ביתי של טלי גיל קמיר

"להאכיל את האהובים שלי ולראות אותם נהנים גורם לי לסיפוק אדיר ואושר גדול", אומרת עו"ד טלי גיל קמיר. איתנו היא משתפת את המתכון הביתי שלה לבאחש, אותו למדה מחמותה

פורסם בתאריך: 7.1.21 10:42

הכירו את עו"ד טלי גיל קמיר, בת 46, נשואה ליוסי, אם לשלושה – אור בן 19, עמית בת 17, עמרי בן 11. היא מנכ"לית חברת י. גיל מדיקל, חברה לייבוא ושיווק ציוד ומכשור רפואי.

עורכת דין טלי גיל קמיר

"המטבח והאירוח הם אהבה גדולה שלי", היא מספרת, "להאכיל את האהובים שלי ולראות אותם נהנים גורם לי לסיפוק אדיר ואושר גדול. עיצוב שולחנות נותן דרור ליצירתיות שבי ועולה בקנה אחד עם התחביב שלי של עיצוב וסטיילינג. בקצב החיים הדינמי שלי עם משרה מלאה פלוס אני אוהבת לבשל מתכונים פשוטים ומהירים. אחד המתכונים האהובים על כל בני המשפחה הוא באחש, תבשיל אורז ובשר מהמטבח הבוכרי שלמדתי מהבשלנית מס׳ 1 בעולם, חמותי האהובה פרידה. זהו מתכון קל ומנצח שקיימות לו מספר אינטרפטציות אבל הגרסה שאני משתפת כאן מתבשלת אצלנו לפחות פעם בשבוע.

באחש של טלי גיל קמיר

מתכון לשבת: באחש

מטגנים 2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות בכרבע כוס שמן זית/קנולה.
מוסיפים 4 שיני שום קצוצות.
מוסיפים 750 גרם בשר טחון.
מתבלים בכף תבלין גריל/על האש, כף אבקת מרק בצל וכף אבקת מרק עוף.
מוסיפים 2 כוסות אורז עגול ו-2 חבילות כוסברה קצוצות

מכסים במים רתוחים (ככוס ו-3/4), מתבלים במלח ופלפל
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות מבלי לפתוח את הסיר.
אופציות גיוון: עלי תרד, פטרוזיליה, בצל ירוק.

בתאבון!

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר