קרן שלייפשטיין והאלפחורס

מתכון לסוף השבוע: אלפחורס עם ריבת חלב של קרן שלייפשטיין

היא למדה בבית הספר בישולים, ומשלימה הכנסה בהכנת עוגות יום הולדת, סדנאות והפעלות. קרן שלייפשטיין משתפת אותנו במתכון המוצלח שלה לאלפחורס

פורסם בתאריך: 14.1.21 09:16

מי: "אני קרן שלייפשטיין, בת 39, אמא לשלושה מתוקים: שחר, שי לי ואור. מגדלת 2 חתולים וכלבה מהממים, מנהלת את ספורטן פתח תקוה בעשור האחרון ובמקביל כמשהו שהתחיל כתחביב עוסקת בקונדיטוריה. אני בוגרת ביה״ס בישולים וכהשלמת הכנסה מוכרת עוגות יום הולדת, עוגות מוס ועוד מגוון מתוקים, מעבירה סדנאות אפייה והפעלות ימי הולדת. בחרתי לשתף מתכון קליל ומושלם של עוגיות אלפחורס טעימות וקלות להכנה שתמיד כיף שיש בבית ליד הקפה של הבוקר".

קרן שלייפשטיין צילום פרטי

אלפחורס של קרן שלייפשטיין

מתכון: עוגיות אלפחורס

200 גרם חמאה
250 גרם קורנפלור
200 גרם קמח תופח
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים

במיקסר מערבבים חמאה + ביצים וסוכר ואז מוסיפים קורנפלור וקמח
כאשר הבצק מתייצב מרדדים על נייר אפיה, קורצים לעיגולים ואופים ב-170 מעלות כ-6-7 דקות
אחרי שהעוגיה מתקררת מזלפים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס

לקבוצת הפייסבוק 'מה אוכלים היום?' ולמתכונים נוספים היכנסו כאן


הצטרפו לערוץ הטלגרם של צומת השרון הרצליה


תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר